Home Sweet Home

Om je eigen unieke lamp met lampenkap samen te stellen!


Met de Home Sweet Home collectie krijg je de mogelijkheid om je eigen unieke lampen met lampenkappen samen te stellen. De lampen bestaan dan uit losse lampenkappen en armaturen. Uit de mogelijkheden maak je je eigen keuzes en stel je je eigen unieke lamp met lampenkap samen.

De lampenkappen in de Home Sweet Home collectie zijn te krijgen in 16 verschillende kleuren. Bovendien kun je kiezen tussen 16 verschillende vormen en maten lampenkappen. Alle lampenkappen zijn handgemaakt en het weefsel geeft door de mooie textuur een natuurlijk verlichtingseffect wanneer de lamp brandt.

De hanglampen, vloerlampen en tafellampen uit de Home Sweet Home collectie zijn eenvoudig te voorzien van energiebesparende lichtbronnen zoals spaarlampen en LED-lampen. De armaturen en lampenkappen uit onze Home Sweet Home collectie zijn te bekijken in onze Light Depot vestigingen te Apeldoorn en Duiven. Wil je gratis en vrijblijvend kleurstalen en een brochure aanvragen over deze armaturen en lampenkappen? Klik dan hier, wij sturen je deze graag per post toe.

Meer informatie over de beschikbare kleuren lampenkappen en armaturen vind je door naar onze webshop te gaan of door te navigeren met hiernaast staande linkjes.