Jekko…

Zelf een goed begin maken!


Met een gratis Jekkorecyclebox begint je afvalscheiding thuis en op het werk!

Jekko is een praktische verzamelbox voor thuis met aparte compartimenten voor gebruikte kleine elektrische apparaten, Gebruikte spaarlampen en lege batterijen. De Jekko zorgt ervoor dat dit netjes en op één centrale plek wordt bewaard om daarna gescheiden ingeleverd te worden bij de daarvoor bestemde inleverpunten. Zo kunnen we meer recyclen. Het milieu wordt daardoor minder belast en er hoeven minder grondstoffen uit de natuur te worden gehaald. Gratis ophalen.

Bouwpakket…

Jekko wordt als simpel bouwpakket geleverd en is zowel neer te zetten als op te hangen. De verzamelbox heeft eigen bakjes voor spaarlampen en batterijen en een tasje voor kleine apparaten. Allen zijn eenvoudig uitneembaar als u de inhoud gaat inleveren. Je kunt nu gratis een Jeccorecyclebox ophalen bij bezoek aan één van onze Light Depot vestigingen. Klik hier voor meer informatie over onze vestigingen.

Inleveren

Bij Light Depot kun je alle gebruikte lichtbronnen die je in Jekko hebt gespaard gratis komen inleveren. Zo ben jij er vanaf, en kunnen wij zorgen dat ze op een milieuvriendelijke wijze worden gerecycled. Bovendien lever je bij light depot niet alleen je gebruikte lichtbronnen zoals gloeilampen, spaarlampen en LED-lampen in, maar ook al je gebruikte armaturen.