• Gratis verzenden vanaf €29,95
  • Laagste prijs garantie!
  • Betaal na ontvangst
Advies?026 31 90 630Bezoek onze winkels
 

Toegang en kopen

Onze armaturen, lampen en lampenkappen kun je heel comfortabel, veilig en vlot online bestellen via deze verlichtingswebshop. Daarnaast is het mogelijk om onze collecties voor elke woonstijl bij Light depot Duiven en bij Light depot Arnhem van dichtbij te bewonderen. Hier beleef je elke dag van de week het verrassende effect van mooie lampen. Daarbij is er alle gelegenheid om de lampen van alle kanten te bekijken, aan te raken en te combineren, zodat je daar straks ook thuis van kunt genieten. Vanzelfsprekend helpen we je graag met persoonlijk en professioneel advies. Je bent van harte welkom!

Betaalwijze

Je kunt in onze winkel uitsluitend met PIN betalen.

Assortiment

De lampen die in de winkel gepresenteerd worden, komen uit onze huidige en vorige collecties. Je vindt er ook 2e-kans artikelen en sneak preview collecties voor aankomende seizoenen, kantoor- en projectverlichting en regelmatig speciale one-off items. Onze enthousiaste lichtexperts helpen je graag met technisch advies en lichtoplossingen voor zowel kleine als grote projecten. Ze nemen alle tijd om jou de uitgebreide mogelijkheden te tonen wat betreft het samenstellen van armaturen met lampenkappen of het combineren van trendy pendels met decoratieve lichtbronnen. Laat je inspireren en kom vandaag nog langs in een van onze winkels!

Ruilen

Ruilen is mogelijk binnen 30 dagen, alleen als de artikelen (indien redelijkerwijs) ongebruikt en in een onbeschadigde verpakking zijn, met daarbij het aankoopbewijs.

 

Outlet Light depot Duiven

Nieuwgraaf 10, 6921 RJ in Duiven, aan de achterzijde van de Makro.


Openingstijden in Duiven

Maandag t/m vrijdag: 9:00 - 18:00 uur

Zaterdag: 9:00 -17:00 uur

Zondag: 11:30 - 17:00 uurOutlet Light depot Arnhem

Dr. C. Lelyweg 8a, 6827 BH in Arnhem.

Openingstijden in Arnhem

Maandag t/m vrijdag: 9:00 - 18:00 uur

Zaterdag: 9:00 -17:00 uur

Zondag: gesloten


Feestdagen

Goede Vrijdag: Open

1e Paasdag: Gesloten

2e Paasdag: 11:30 - 17:00 uur (Besselink licht / Light depot Duiven)

2e Paasdag: Gesloten (Light depot Arnhem)

 Gratis parkeren

Parkeren bij onze winkel is gratis.Neem contact op

Neem contact op voor meer informatie of advies. Wij helpen je graag bij het creëren van verlichtingsoplossingen.+31 (0)26 31 90 630

Contact Light Depot
 

Projectverlichting

Voor projectverlichting of verlichting op maat kun je vrijblijvend contact met ons opnemen voor een persoonlijke afspraak. We nemen graag ruim de tijd om alle wensen te bespreken. Aan de hand van alle specifieke wensen kunnen we samen de meest geschikte verlichting samen uitzoeken en kunnen we een vrijblijvende offerte uitbrengen.