Werken bij Light Depot

Uitdagend, spannend en leuk...

Light Depot is altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te verrijken en stappen voorwaarts te maken. Hieronder vind je een overzicht van de vacatures die op dit moment open staan. Ben jij geschikt en ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn?

Mail dan naar: info@lightdepot-apeldoorn.nl of info@lightdepot-duiven.nl


Medewerker verkoop

Hippe en trendy verlichting voor een goede prijs. Direct kopen, direct meenemen. Dat is de visie van light depot. Als medewerker verkoop kun jij daarin de doorslaggevende factor zijn. Je bent de belangrijkste contactpersoon voor onze klanten. Je weet alles van het assortiment en je vertelt er enthousiast over. Daar neem je de tijd voor en terwijl je dat doet denk je mee met de klant en geeft deze suggesties voor productaankopen. Je zoekt naar verbeteringen in jou afdeling en deze bespreek je met je teammanager.

Klik hier om meer te lezen over werken bij Light Depot.


Stageplaats

Hippe en trendy verlichting voor een goede prijs. Direct kopen, direct meenemen. Dat is de visie van Light Depot. Als stagiair kun je daarbij uitstekend helpen. Je leert hoe het is om de belangrijkste contactpersoon voor onze klanten te zijn. Daarbij weet je alles over het assortiment en vertel je er enthousiast over. Bovendien denk je met de klant mee en geef je suggesties voor productaankopen. Je leert over wat er bij een bedrijf achter de schermen allemaal gebeurt en zoekt bovendien naar verbeteringen daarin. Deze bespreek je uiteraard met je begeleider.

Klik hier om meer te lezen over stagelopen bij Light Depot.