Heb je een vraag?

Dit is belangrijk om te weten...

Klant worden van Light Depot?

Direct bij bezoek aan onze winkel kun je gratis een klantenpas laten aanmaken. Je kunt onze klantenpas ook direct zelf aanvragen via de website. Dat doe je hier.

Wanneer is Light Depot geopend?

Light Depot is van maandag tot en met zaterdag geopend. Ook zijn wij enkele koopzondagen en feestdagen open. Klik daarvoor hier.
Wat vind ik bij Light Depot

Verspreid over twee locaties, van gezamenlijk meer dan 5.000 m², hebben we een verrassend aanbod aan verlichting voor binnen én buiten. Van basic, stoer, landelijk tot design. Verschillende lichtbronnen en elektro materialen. Je vindt het allemaal onder één dak.

Hoe betaal ik bij Light Depot?

Betalen gebeurt bij Light Depot altijd via PIN. We kunnen helaas geen creditcards of contant geld accepteren. Zo voorkomen we extra kosten en daardoor kunnen we de prijzen laag houden.

Kan ik bij Light Depot ruilen?

Gezien het prijsniveau is het bij Light Depot niet mogelijk artikelen te retourneren en ruilen. Zo voorkomen we bovendien hogere kosten aan personeel en opslagruimte en houden we de prijs van onze artikelen laag. We raden het aan je gewenste aankoop te controleren alvorens het te kopen, om zo teleurstellingen te voorkomen.